Links

Waardevolle links


M&S SERVICES, De computer & Electro Specialist. Tel. 0654-255789

info@ms-services.nlhttp://www.ms-sevices.nl

http://www.facebook.com/pages/MS-Services/423083057753816

Verkoop – reparatie – onderhoud – montage van alle merken computer en laptops.

Toe aan een nieuwe computer! is uw computer of laptop traag of defect! Heeft u problemen met internet of Netwerk! Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen voor een oplossing.

Met vriendelijke groeten, Marc Hetebrij. M&S Services, Churchillstraat 2, 6374HW Landgraaf.

Hotel Eden Park
Door de charmante ligging aan het stadspark in het gezellige centrum van Brunssum vlakbij de markante natuur van Zuid-Limburg, heeft Hotel Edenpark een geheel eigen bekoring. Hier wacht u een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gastvrij familiehotel mag verwachten. Een ideale verblijfplaats voor onze cursisten, die van ver komen. Het hotel ligt 2 km van ons centrum “Barnhoorn in Balans” af.

Hotel ´t Vlinderhöfke
´t Vlinderhöfke is een vriendelijk familiehotel, gelegen in Sint Geertruid, een nog authentiek Limburgs dorpje tussen Maastricht en Noorbeek. Hoewel onze gasten kunnen genieten van een heerlijke rust en landelijke schoonheid zijn ook de gezellige drukte van winkelcentra en bezienswaardigheden vlakbij.

Spirituele Wereld
Dit is de website van Tonny Steijns, sinds meer dan dertig jaar werkzaam op het spirituele vlak. Bekend is hun gemakkelijk leesbaar, interessant en spannend boek gepubliceerd over (een deel van) hun ervaringen. Het boek is getiteld “De Andere Wereld ….en wij”. Op de site leest u meer over  Tonny, over haar werk, over het boek, hoe u het kunt bestellen etc.

http://www.camping-les-embruns.com/nl/index-nl.html

Les Embruns, gelegen in zuid Bretagne in Le Pouldu, is een schitterende plek om na een jaar lang hard gewerkt te hebben tot rust te komen. Wij, Paul en Ria zijn er al een paar keer geweest en gaan er dit jaar ook weer naar toe. de rust, de zee, het strand, de rotsen, de natuur, het is er allemaal. wij vinden, dat bovenstaande website zeker de moeite van het verkennen waard is.