Reikipad

Reiki, de weg die ik bewandel.

In 1990 startte ik als pionier in Limburg met Reiki.

Samen met een van de eerste Reikileraren in Nederland, Joost Godschalx, startte ik vanuit Stein met het uitdragen van Reiki in Nederlands en Belgisch Limburg.

Zelf had ik in 1989 al Reiki I gedaan en begin 1990 Reiki II.

En Reiki verspreidde zich  via mijn Reikileraar als een milieuvriendelijke olievlek over de beide  provincies Limburg en zelfs daarbuiten via de website www.reikimasster.nl.

Er werden open Reiki avonden georganiseerd, energiemeditaties en Reiki cursussen.

Door mijn Reikileraar ontwikkelde mijn kennis, ervaring en gevoel voor en met Reiki zich bij iedere bijeenkomst steeds meer en in 1991 kreeg ik mijn Reiki IIIA graad en begin januari 1993 volgde het Reiki leraarschap.

Samen met drie collega’s startten we ook als Reikipioniers hier zelfstandig met het uitdragen van Reiki, Maar nu naast Nederland en België ook in Duitsland.

Het mooie van Reiki is: je bent nooit uitgegroeid, er komen regelmatig nieuwe bewustwordingen en ervaringen op je weg. En dat is iets om iedere keer weer dankbaar voor te zijn.

Daarnaast zijn ook de Reikibehandelingen voor mensen ontzettend belangrijk, Behalve, dat ik mezelf met regelmaat zelf behandel laat ik in deze snelle tijd met veel stress mensen, die het nodig hebben een uur Reiki tanken, een verademing voor lichaam en geest.

Na de nodige jaren werkzaam te zijn geweest in Stein, Kerkrade, en Schaesberg wonend, werk ik nu alweer meer dan 12 jaar in Brunssum als Reikileraar, en nog altijd vanuit mijn hart.

Contact: Reikibron Barnhoorn Brunssum

Ridder Vosstraat 14
6441 SZ Brunssum
Mail:       info@reikimaster.nl
Tel.:        0455324357

Gratis intake gesprek mogelijk.

Alle Reikicursussen Individueel tenzij anders in overleg

Wat biedt Reiki mij?

Reiki bied je Een genezende energie aan waarmee je bewust kunt werken.

Effecten van een Reikicursus

Verruimt het  bewustzijn

Bevordert het energie evenwicht

Werkt op de  ziekteoorzaak in

Verhoogt de  creativiteit

Versterkt de levenskracht

Vermindert  de stress

Geneest in  zijn  totaliteit

Bevordert het loslaten van emoties

Versterkt de levenskracht

Mijn specialiteit is dat ik de Reiki cursussen individueel geef aan de cursisten zodat zij alle aandacht op maat krijgen die nodig is.

Ik reik je het zelfgenezend deel in jezelf aan waardoor je de weg naar jezelf opent.

Wat is Reiki?

Reiki is een onuitputtelijke Kosmische bron van Universele Levensenergie die in en om ons stroomt en waaraan wij ons leven danken. het brengt je heelheid, genezing, bewustwording en kwaliteit van leven

Reiki een weg naar jezelf, een weg van ontwikkeling, van werken aan jezelf, aan je eigen heelheid

Door met de Reiki energie te werken en door regelmatig jezelf te behandelen ruim je bij jezelf die emoties en klachten op, die niet meer bij je horen, je verwelkomt het nieuwe en laat het oude achter je.

Reiki is een genezende energie, waarmee wij, mensen bewust kunnen werken. Via Mikao Usui kwam deze kracht vanuit Japan uiteindelijk ook naar  het westen.