Reikimaster Paul

25 jaar Reikileraar

Foto Paul oktober 2014 linkedinPaul, Reikimaster: met Reiki op “Levensweg” in Brunssum.


Het was midden jaren ´80, toen ik in aanraking met Reiki kwam en daarna Reiki bleef tegenkomen.

Eind ´89 kon ik niet meer om Reiki heen en besloot ik Reiki I te doen. Dit veranderde mijn totale leven. Ik werd zo enthousiast over Reiki dat ik besloot drie maanden later Reiki II te doen.

Paul Barnhoorn

Het enthousiasme bleef en aangezien er begin jaren ´90 in Limburg weinig Reikimasters actief waren ben ik zelf een Reikimaster, Joost Godschalx, uit gaan nodigen bij mij thuis om open Reiki avonden, energiemeditaties en Reiki – cursussen te verzorgen .

Zo werd aan het Reiki-gebeuren in Limburg en ver daarbuiten meer en meer bekendheid gegeven.
4 januari 1993 beëindigde ik mijn opleiding tot Reikimaster bij Joost en vanaf die tijd begon ik zelf als Reiki Master Teacher Reiki in de traditionele vorm uit te dragen.
Ik heb al die jaren enthousiast Reikicursussen gegeven; eerst in Nederland en later ook in België en Duitsland.
Eind 2005 zijn wij verhuisd van Landgraaf naar Brunssum waar onze activiteiten verder gingen onder de naam “Reikicentrum Bron Barnhoorn Brunssum”.

In ons centrum staat kwaliteit en Liefde en enthousiasme voor het vak en de medemens voorop; wij hechten eraan om Reiki in Rechte lijn vanaf Mikao Usui door te geven. Wij zijn er trots op om het gedachtegoed van Mikao Usui op de traditionele manier door te mogen geven.

Japanse wijsheid: Onderzoek wat de mensen, van wie je houdt belangrijk vinden en houd daar rekening mee.

Wil je contact leggen of meer inlichtingen aarzel niet te bellen of te mailen. 045-5324357 of info@reikimaster.nl