Reikimaster Paul

.Paul, Reikimaster: met Reiki op “Levensweg”. .


Reiki cursussen, mijn doel

Mijn doel: Deze mooie praktijkruimte vullen met energie, met Reiki energie, met Reiki cursisten met fijne Reiki behandelingen, met mooie ontmoetingen met de doelstelling mensen verder te helpen op hun levenspad door hen Reiki aan te reiken en door de ontmoetingen ook zelf te leren van al die mensen, die ik mag ontmoeten.

Ik mag dit al meer dan 27 jaar doen en het vervult nog altijd mijn leven.

Reiki is de weg naar jezelf, je eigen heelheid. Bij Reiki I krijg je tijdens de cursus 4 inwijdingen, energieoverdrachten, die ervoor zorgen dat je energiekanaal weer heropend wordt voor de rest van je leven. Na de cursus is het je eerste taak om met de energie van Reiki naar jezelf toe te gaan via het opleggen van je handen op jezelf.

Hierdoor ga je bij jezelf datgene opruimen wat niet meer bij je hoort en wordt je steeds meer de persoon, die je echt bent.

Vanuit jezelf kun je ook, indien een ander dat wil, een ander behandelen, altijd met toestemming van de ander.

Dit kan ook je huisdier zijn, hoef je geen toestemming voor te vragen, je merkt vanzelf hoe je huisdier op de Reiki energie reageert. Meer informatie over Reiki krijg je tijdens deze waardevolle cursus.

Wat voegt Reiki II toe aan Reiki I?

Reiki II maakt de weg naar jezelf nog duidelijker; bij Reiki II krijg je in een inwijding 4 Reiki symbolen aangereikt.

Bij de eveneens door een Reiki – master gegeven inwijding in de 2e Reiki – graad gaat het om afstemming, overgave en onderricht in de toepassing van de Reiki – symbolen in de vorm zoals ze door Mikao Usui ontdekt, onderwezen en doorgegeven zijn.

Deze inwijding maakt onze verbinding met Reiki sterker en verhoogt de vibraties in ons geneeskanaal en in al onze energielichamen. De uitstraling van een in de 2e graad ingewijde Reiki – leerling wordt daardoor veel sterker en geconcentreerder in haar lichtvibratie.

Op deze inwijding volgt eveneens een zuiveringsperiode van 21 dagen.

Meer informatie volgt op de cursus zelf, die je energie dankzij de symbolen naar een hoger niveau tilt.

Een Reiki behandeling is tijd voor jezelf; in deze drukke tijden vol stress en spanning lopen we onszelf vaak voorbij. Dan is het tijd, om even bij jezelf stil te staan en datgene in een behandeling los te laten, wat niet meer bij je hoort, waardoor je weer meer in contact komt met jezelf.

Ben je geïnteresseerd in een Reiki behandeling of Reiki cursus neem dan telefonisch of via de mail contact op.

Meer weten over een Reiki cursus? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Wil je contact leggen of meer inlichtingen aarzel niet te bellen of te mailen. 045-5324357 of info@reikimaster.nl