Ria

voorjaar 2011 048Ria

Ik ben Ria Barnhoorn, woon in Brunssum, ben gelukkig getrouwd met Paul. Ik heb drie prachtige kinderen en zes kleinkinderen. Paul en ik hebben ook samen Jade, onze lieve hond; een boefje!

Ik noem mijzelf een een derwish op pelgrimstocht, een reiziger door levens heen.

Mijn Pad.

Als basis van mijn beroepsleven heb ik met veel plezier de vierjarige opleiding gedaan op de Hogeschool Sittard, de Sociale academie. Na afloop ben ik als maatschappelijk werker aan de slag gegaan. Hier liggen de wortels van het psychsociaal werk dat ik jaren met enthousiasme heb gedaan.

Intussen heb ik de opleiding tot energetisch therapeut gehaald en ben ik lid geweest van de beroepsvereniging NFPN. Later ben ik jaren aangesloten geweest bij de FAGT, Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeut, www.fagt.org.

Mijn opleiding en diploma voor regressietherapie heb ik bij “Tasso” opleidingsinstituut van Hans ten Dam in 1996 behaald. www.tasso.nl.

In 1994 heb ik kennis gemaakt met Reiki en in 1999 heb ik de opleiding tot Reikimaster afgerond bij Reikicentrum “Barnhoorn in Balans” bij Paul Barnhoorn, voor meer informatie zie elders op deze website.

In 2004 heb ik de training “spirituele regressie”"Life between Lives” gevolgd bij Michael Newton. www.newtoninstituut.org met o.a. “de reis van de ziel tussen levens in”.

In onze praktijk heb ik jarenlang met plezier, individueel en met groepen, gewerkt als psychosociaal-therapeut, energetisch genezer, coach, regressie- en reincarnatietherapeut en als Reikileraar in ons Reikicentrum. In de loop der jaren heb ik in groepen meditaties, cursussen en vele workshops gegeven. Als Reikimaster heb ik samen met mijn echtgenoot Paul ons Reikicentrum “Barnhoorn in Balans” laten bloeien. Wij hebben vele cursisten mogen opleiden en  inwijden in alle Reikigraden.

Ik heb veel ervaringen met veel mooie mensen mogen beleven en veel mooie ontmoetingen daarbij gehad. Daarbij mocht ik veel leren. Mijn kennis en leerprocessen omvat veel meer dan bovengenoemde opleidingen. En na een periode van rust en bezinning heb ik het actieve werk dit jaar weer opgenomen.

Om te beginnen samen met Paul natuurlijk Reiki, zie onze website.

Daarnaast LBL sessies “Life between Lives”, (altijd individueel, zie onder LBL)