Nieuwsbrief

Reiki nieuwsbrief december 2017/januari 2018

Bevrijdt jezelf

Reiki is Leven

Leven is Liefde

en zo draait de wereld rond

Ben jezelf

Ben trouw aan het leven

En Liefde komt op je toe

Zoals de dag volgt op de nacht

en zoals 2018 volgt op 2017

Alweer 25 jaar en zelfs langer, schrijf ik regelmatig mijn  Reiki nieuwsbrieven op deze pagina of wordt onder Events het een en ander vermeld.

Nu is het even tijd om stil te staan bij een voor ons best bewogen jaar waarin veel mensen om ons heen wegvielen, veel emotionele gebeurtenissen in onze naaste omgeving en een intensieve 10 daagse vakantie naar Bosnië Herzegovina.

Maar ook mooie dingen zijn gebeurd zo heb ik afgelopen jaar een cursist in een opleiding van 10 maanden voorbereid op het masterschap en haar enkele weken geleden tot master mogen inwijden.

En Ria gaat stoppen met haar praktijk, ze wordt eind december 75 lentes jong en ze vindt dat het goed is geweest na tientallen jaren als regressietherapeut, lichthealer,  genezer, coach. Ze heeft een blanco veld open voor haar liggen en ze laat 2018 in vertrouwen op haar af komen.

En hoe is het met de lezer, hoe was jouw jaar, wat gebeurde er allemaal in je leven en wat wil je allemaal nog bereiken? neem deze maand even wat tijd voor jezelf en je naaste omgeving, de mensen, die je lief zijn. Kom even tot rust en kijk onbevangen naar het nieuwe jaar 2018 en verwelkom het met open hart.

Straal liefde en positiviteit uit naar dit nieuwe jaar maar ook in dit nieuwe jaar en weet dat die uitstraling ook weer naar je terugkomt.

Wij Paul en Ria wensen iedereen een geweldig en gezond 2018, maak er een mooi jaar van

Paul Barnhoorn

Ridder Vosstraat 14

6441SZ Brunssum

045-5324357

info@reikimaster.nl

www.reikimaster.nl

Foto Paul oktober 2014 linkedin 2