Reiki I

ReikitekenReiki I toegang tot zelfgenezende universele levensenergie.


Het is mijn kracht om individueel de cursisten Reiki I te geven.


Hierdoor krijgt ieder cursist die aandacht, die hij/zij verdient; dit mag ik al meer dan 26 jaar doen als Reikileraar. Ik merk, dat ik het laatste jaar steeds meer mijn specialisme ben gaan vinden in het individueel geven van de cursussen Reiki I, II en de overige vervolgcursussen.

Mikao Usui

Het Was Mikao Usui, die de bijzondere en zelfgenezende kracht van Reiki herontdekte begin vorige eeuw en via een van zijn opvolgers is de Reikikracht vanuit Japan ook in de verenigde Staten terecht gekomen en van daaruit heeft deze schitterende energie zich over de hele wereld verspreid en dit gebeurt nog steeds.

Reiki:

Reiki is een weg naar jezelf, die in cursusvorm wordt gegeven. maar wel met ondersteuning; telefonisch of via de mail.

Wat gebeurt er tijdens een Reiki I cursus

Tijdens een Reiki I cursus krijg je individueel op een dag in mijn Reikicentrum 4 inwijdingen waarbij de verbinding KOSMOS – LICHAAM – AARDE wordt hersteld zoals die was ten tijde van je geboorte en je geneeskanaal wordt energetisch schoongespoeld en heropend voor de rest van je leven.

De Reiki I cursussen worden op afspraak van 10.30u tot 17.00u gegeven. Lunch is inbegrepen.

Terugkommiddag of avond

Na ongeveer 2 tot 3 maanden wordt hij/zij nogmaals uitgenodigd op een terugkom middag of avond om te vertellen hoe het de afgelopen periode gegaan is met Reiki I en de ontwikkeling van zijn/haar Reiki weg  hierin. Aan het eind van deze ontmoeting krijgt de cursist nog een “blessing”, een korte inwijding als stimulans om verder te gaan op de Reiki weg.

Reiki blijft je hele leven bij je in je systeem; eenmaal Reiki gedaan, je zult er altijd toegang tot hebben, je kunt er altijd mee helen, jezelf en ook anderen.

De kosten van Reiki I zijn € 125,-