Reiki II

ReikitekenReiki II: de toevoeging van meerkracht

aan Reiki  middels 4 symbolen op weg

naar een  nog grotere heelheid en kracht in jezelf.De verdieping en versterking van Reiki door middel van de inwijding in de 4 Reiki II symbolen. met als cadeau ook de inwijding in het “universele dankbaarheidssymbool”.

De versterking met de Kosmische Reiki energie via de krachtsymbolen van Reiki zoals ze zijn doorgegeven door Mikao Usui.

Onderstaande tekst geeft een stuk uitleg aan die Reiki cursisten, die nadat zij een tijdlang, minimaal 3 maanden, met Reiki I aan zichzelf gewerkt hebben, toe zijn aan een volgende stap op hun ontwikkelingsweg. Het is belangrijk, dat cursisten eerst bewust met Reiki I naar zichzelf toe gaan door zelf behandeling en het opruimen van datgene wat niet meer bij hen hoort.

Reiki II wordt door mij individueel als cursus gegeven; veel mensen hechten er grote waarde aan om Reiki II individueel te ontvangen met optimaal contact tussen Reikileraar en cursist. Soms, bv. Bij echtparen, familie of mensen die via Reiki een speciale band hebben opgebouwd, wordt aan meerdere mensen tegelijk Reiki II gegeven. De cursusdatum wordt in overleg vastgesteld.

Bij de eveneens door een Reiki – master gegeven inwijding in de 2e Reiki – graad gaat het om afstemming, overgave en onderricht in de toepassing van de Reiki – symbolen in de vorm zoals ze door Mikao Usui ontdekt, onderwezen en doorgegeven zijn.

Deze inwijding intensifieert onze verbinding met Reiki en verhoogt de vibraties in ons geneeskanaal en in al onze energielichamen. De uitstraling van een in de 2e graad ingewijde Reiki – leerling wordt daardoor veel sterker en geconcentreerder in haar lichtvibratie.

Op deze inwijding volgt eveneens een zuiveringsperiode van 21 dagen.

Wij kunnen universele levenskracht, die Reiki heet,  dus sterker richten naar elke door ons gewenste plaats en ons bewust “zijn” vergroten. Ook kunnen wij dieper bij onszelf naar binnen gaan met als doel nog meer “HEEL” te worden.
Wij zijn in staat mentale genezingen en genezingen op afstand te verrichten. Wij zijn hierdoor in staat mensen op grote afstand te helpen door de meerkracht van Reiki, dit dankzij het activeren en gebruik van de 4 Reikisymbolen.
Maar ook kunnen wij liefdevol Reiki sturen naar alles wat wij maar willen zoals Moeder Aarde, de wereldvrede, oplossende energie naar het problemen sturen, enz. Ook hier geldt: er is geen grens aan Reiki mogelijkheden. Daarnaast wordt er nogmaals ingegaan op het feit dat stevig “geaard” zijn belangrijk is en blijft.

Bij Reiki II kun je ook Hogere Energieën gaan waarnemen.

Het is belangrijk voor je ontwikkeling, dat je jezelf regelmatig afstemt op de lichtwezens, zij houden je in je leerproces regelmatig een spiegel voor en laten je soms zien, waar je in het leven staat. Ook kunnen ze je via de afstemming, die er op dat moment is,  bewustwordingen aangereikt krijgen..

En dit is weer belangrijk voor je verdere ontwikkeling.

De kosten van een Reiki II cursus zijn 300,- euro.