Reiki III

Reikiteken

Reiki IIIa, Aspirant Master,

verder op weg met het mastersymbool.

De Reikicirkel van symbolen is rond.


Levensvreugde:

Dit is een cursus, die ik altijd graag geef, vooral omdat ik weet dat de cursist(e), die komt reeds een hele weg van ontwikkeling heeft afgelegd en nu vaak bewust heeft gekozen voor deze stap. Bij velen leeft de wens om de Reikikring helemaal rond te maken. Zij willen ook werken met het laatste symbool, het lichtsymbool, het “Dai Kho Myo“. Reiki is een weg in stappen en elke stap brengt weer een nieuw stuk groei met zich mee. Reiki IIIa is de weg naar aspirant – masterschap, de weg naar het laatste Reiki symbool, het lichtsymbool, waarmee de kring, met de kracht van alle symbolen in je geïntegreerd, wordt rondgemaakt
Hiermee sluiten cursisten de Reiki cirkel, zonder dat zij, zoals vroeger het geval was, daarvoor Reikimaster moeten worden.


De cursist ontvangt tijdens de inwijding het laatste Reiki symbool.

De Reiki IIIa cursist ontvangt tijdens de initiatie het laatste symbool, het “Dai Kho Myo” oftewel het “Groot Helder Licht”.
Dit krachtige symbool is een grote waardevolle aanvulling op de vier Reiki symbolen, die de cursist met Reiki II heeft ontvangen en waar hij/zij gedurende langere tijd intensief mee heeft gewerkt. Dit laatste is een voorwaarde, je mag niet licht denken over het laatste symbool, het is niet voor niets, dat dit belangrijke symbool apart wordt doorgegeven. Dit symbool leert je namelijk niet alleen meer over het Reiki licht, maar het laat ook nadrukkelijker je eigen schaduwen zien, waardoor je, door die te accepteren als deel van je zelf, kunt gaan werken aan het oplossen hiervan. Hier zal ook nader in de cursus op worden ingegaan.

De kosten van Reiki IIIa zijn € 600,-